Llista de productes per marca Ramon Canals

Des de 1975, any de la fundació de les caves, fins ara RAMON CANALS ha evolucionat i s’ha transformat en una empresa moderna que manté intactes els seus principis: la qualitat en tots els seus productes i un fort compromís de divulgació i promoció de la cultura del vi.

Ramon Canals Canals S.A. bodega

Miquel Canals Ollé fou el fundador de l’actual celler RAMON CANALS. Des dels seus orígens, la família Canals Canals ha estat vinculada al cultiu de la vinya i a l’elaboració de vins tranquils. La casa pairal i els cellers de Castellví de Rosanes, petita població de la regió vinícola de la Denominació d’Orígen Penedès, daten de 1903 i estan construïts amb la típica volta catalana. D’aquestes terres recollien el fruit que cuidaven i preparaven per a transformar-lo en el vi que més tard venien a granel a la seva masia.

L’any 1975, Miquel Canals i el seu fill Ramon Canals, enòleg, van decidir elaborar les primeres ampolles de cava i posteriorment de vi embotellat.

Des de 1978 i arran de la unió matrimonial entre MªÀngels Canals Duran i Ramon Canals Llaverol, va néixer RAMON CANALS, celler que actualment ofereix una àmplia gamma de productes que s’elaboren amb la màxima dedicació i respecte a la terra i al territori.

Avui, els seus fills, Ramon Canals i Marta Canals, es disposen a heretar tota la saviesa familiar i a mantenir-la com a patrimoni cultural, en perfecta harmonia amb els avenços tècnics i en un mercat cada cop més exigent. Ramon Canals, Llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, Llicenciat en Enologia i Màster en Enologia, té una àmplia experiència internacional en diferents cellers de les regions vinícoles de prestigi: França (Champagne), Austràlia (Yarra Valley i Tasmània), Nova Zelanda (Marlborough), Califòrnia (Napa Valley) i Anglaterra (Sussex). El Ramon està a càrrec de la part enològica i comercial de l’empresa.

Marta Canals, diplomada en Ciències Empresarials, s’ocupa de la gestió, administració i del control de qualitat de les expedicions.

Filtres actius