ESCUMOSOS

Sotscategories

 • CAVA

  Tot va començar com les grans històries, en un petit racó de tradició vinícola, una terra de pagesos, però també de persones amb inquietuds i ganes de saber i investigar; i amb 3 raïms blancs com a protagonistes: Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Una trilogia que va començar a definir i diferenciar aquest vi escumós que amb els anys s’acabaria anomenant Cava.

 • CORPINNAT

  CORPINNAT es la composició de dues paraules: COR, el bressol on van començar a bategar els primers vins escumosos de l'Estat Espanyol. I PINNA, que fa referència a PENDÈS, que significa penyal o roca, que evidentment defineix el territori.

 • DO CLÀSSSIC PENEDÈS

  Els vins escumosos de qualitat pertanyen a la DO Penedès des dels inicis, tot i que sempre en un volum molt menor que als vins tranquils. Així i tot, des del 2013 amb l'entrada de nous cellers és quan aquest tipus de vins ha agafat més força dins la DO.

  Clàssic Penedès, segueix el mètode tradicional i ancestral d'elaboració dels millors escumosos de qualitat d'arreu del món i es caracteritza per 3 punts principalment (100% Ecològic, 100% Penedès i 100% Reserva).

 • CHAMPAGNE

  La història del Champagne està lligada a la història de França. El Regne de França va néixer en Reims amb el baptisme de Clodoveo: així doncs, el vi de Champagne estarà estretament lligat al rei, la noblesa i a grans esdeveniments.

  A finals del segle XVII el vi es va tornar, miraculosament, efervescent i va tenir un èxit immediat entre els membres de la família reial, entre la noblesa i la gent adinerada.

  A través de nombrosos viatges, empresos per les Maisons de Champagne, el Champagne es va fer mundialment conegut per l'elit aristocràtica: és un símbol de la cultura, de les idees liberals i de l'art de la societat francesa.

 • ALTRES

Filtres actius