Four Roses
search
  • Four Roses

Four Roses

17,50 €
Impostos inclosos

Bourbon | 40% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Compte la llegenda que Paul Jones Jr., fundador de Four Roses Bourbon, va quedar enlluernat per una bella dona del sud dels EUA. Es diu que Paul li va enviar una proposta de matrimoni i li va demanar que si la seva resposta era "Si", que portés un adorn de roses a un ball pròxim a celebrar-se. Així va ser que aquesta bellesa meridional va arribar al ball amb un corsage de quatre roses vermelles. Boig d'amor, Paul va cridar Four Roses Bourbon (Bourbon Quatre Roses) a la seva destil·leria.

Aquest bourbon estatunidenc s'envelleix durant un temps mínim de 5 anys en barriques de roure. A més, la destil·leria és l'única a utilitzar en el seu procés 5 llevats patentats i dues mescles de blat de moro, sègol i ordi en diferents proporcions per a aconseguir 10 bourbons diferents. Aquests destil·lats es barregen després per a donar lloc al Four Roses.

Four Roses és un ambre càlid i ataronjat.

Aroma dolça i cremosa com a essències florals, espècies suaus, i la mel, amb notes a caramel, pela de llimona i melmelada de taronja.

Fresc, floral, suau, i suau, amb notes equilibrades de poma, mel, fusta de roure, pera, poma i vainilla. Un final llarg llis posseeix tocs sofisticats de roure i taronja picant.

V10146

Referències específiques

ean13
5000299101100
Comentaris (0)