Madremía
search
  • Madremía

Madremía

10,15 €
Impostos inclosos

DO Toro

100% Tinta de Toro | 14,% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Madremía és un vi negre amb D.O. Toro, elaborat amb la varietat de raïm Negre de Toro 100% procedents de ceps de més de 40 anys, ha romàs en barriques de roure francès i americà durant nou mesos per a aconseguir una major longevitat sense perdre frescor i alegria.

Una explosió de groselles vermelles i negres al costat de cirera proporciona un vi sorprenentment fruiter. Aconseguim aquest sabor gràcies a uns sòls frescos i arenosos i la bona maceració pre-fermentativa.

Amb paciència, hem utilitzat durant nou mesos una barrica que no marca el vi sinó que només ajuda a ressaltar el seu caràcter fruiter. Aconseguim que li acompanyin subtils notes de cacau i flors silvestres.

Després d'un temps en la copa observem els seus tons robí i apareixen els tocs més dolços del vi a caramel i a flor de vainilla.

En boca és àgil, untuós i de glop llarg, però amb el caràcter marcat per una varietat única com és la Tinta de Toro. Els records de fruita madura en melmelada tornen per a romandre en la boca llarg temps.

V58193

Referències específiques

ean13
8437012243057
Comentaris (0)