Glenlivet Founder's Reserve
search
  • Glenlivet Founder's Reserve

Glenlivet Founder's Reserve

32,90 €
Impostos inclosos

Single Malt Whisky | Scotland

40% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Quan George Smith va començar a destil·lar, The Glenlivet no tenia indicació d'edat i va triar whisky en barrils de diferents edats. The Glenlivet Founder's Reservi reprodueix aquesta llibertat amb una selecció de whisky d'una varietat de barriques antigues i tradicionals, encara que afegint un toc contemporani fruit de l'esperit innovador present des dels inicis de la destil·leria. The Glenlivet Founder's Reservi , per tant, és un whisky que ret homenatge a George Smith, fundador de Glenlivet, per crear el whisky de referència de Speyside. Un whisky que captura el característic sabor dolç i afruitat que havia obtingut en 1824.

En Paraules d'Alan Winchester, mestre destil·lador, "Per a elaborar The Glenlivet Founder's Reservi tenim l'oportunitat de seleccionar les barriques que donen les aromes més exquisides. Estic segur que George Smith estaria impressionat per l'elecció que tenim avui i tindria tant plaer com nosaltres a classificar aquests barrils. Ens esforcem per mantenir-nos fidels a la seva visió de crear un malt decididament suau, on la qualitat és la regla d'or".

El resultat és una expressió deliciosament satisfactòria, un whisky de malt ben equilibrat i suau, amb delicades aromes de cítrics i dolços amb notes i d'acabat llarg, suau i cremós.

V10733

Referències específiques

ean13
5000299609347
Comentaris (0)