L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
VINS
-
BLANCS
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSATS
-
NEGRES
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- DOLÇOS
- INTERNACIONALS
-
BLANCS
- ESCUMOSOS
- CERVESES
-
DESTIL·LATS
- ALTRES
- EXPERIENCIES
- RACÓ VEGÀ
- Blog
Duran Origin Gran Reserva
Fusió de les nostres arrels vitícoles amb les noves aportacions: Xarel.lo, Macabeu i Parellada amb Chardonnay.
Duran Reserva de més de 48 mesos de criança a les nostres caves.
Producció limitada de 18.512 ampolles.
Equilibrat i harmònic.
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
ZONA DE CULTIU DEL RAÏM: EL PENEDÈS
- Regió: D.O. Cava. Subregió: Penedès superior (Parellada i Chardonnay) i Penedès central (Xarel.lo i Macabeu).
- Clima: mediterrani temperat.
- Sòl: franc-argilós, amb bona permeabilitat i capacitat de retenció d’aigua. Pobre en matèria orgànica.
- Altitud de plantació de les vinyes: 110m (Xarel.lo), 250m (Macabeu) i 315m (Parellada i Chardonnay).
- Pluviometria: 465 l/m2 de mitjana anual.
ELABORACIÓ DEL VI BASE
- Collita: verema manual, a finals d’agost la Chardonnay, a principis de setembre la Macabeu, a finals d’aquest mateix mes la Xarel.lo i a principis d’octubre la Parellada.
- Premsat del raïm i fermentació del most: premsa pneumàtica, seleccionant només el most flor.
Fermentació de cada varietat per separat a temperatura controlada en dipòsits d’acer inoxidable.
SEGONA FERMENTACIÓ EN AMPOLLA
- Vi base: Xarel.lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Període d’embotellament: segona setmana de gener. Temperatura de fermentació: 15-16 ºC.
- Període de criança: més de 48 mesos.
- Producció limitada: 18.512 ampolles.
TAST
De color groc pàl·lid, amb bombolla fina i de despreniment lent.
En nas és fresc, destaquen les aromes a blanca madura i de cítrics amb notes de torrats fins.
En boca és equilibrat i suau, amb un post gust cremós i llarg. Carbònic molt ben integrat.
Recomanat per acompanyar aperitius, peixos, carns blanques, ostres i mariscs. Adequat per gaudir-lo en qualsevol moment.
Servir a una temperatura de 6 a 8 ºC, en copa tipus flauta, alta, fina i sense decoració.
No es pot enviar la vostra valoració de la ressenya
Reportar comentari
Report enviat
El vostre report no es pot enviar
Escriviu el vostre comentari
Ressenya enviada
No es pot enviar la vostra ressenya