L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
Wines
-
WHITE
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO UTIEL REQUENA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSÉ
-
RED
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- SWEET
- INTERNATIONAL
-
WHITE
- SPARKLING
- BEERS
-
SPIRITS
- OTHERS
- EXPERIENCES
- VEGAN CORNER
- Blog
Duran Origin Gran Reserva
Fusió de les nostres arrels vitícoles amb les noves aportacions: Xarel.lo, Macabeu i Parellada amb Chardonnay.
Duran Reserva de més de 48 mesos de criança a les nostres caves.
Producció limitada de 18.512 ampolles.
Equilibrat i harmònic.
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Terms & Conditions
ZONA DE CULTIU DEL RAÏM: EL PENEDÈS
- Regió: D.O. Cava. Subregió: Penedès superior (Parellada i Chardonnay) i Penedès central (Xarel.lo i Macabeu).
- Clima: mediterrani temperat.
- Sòl: franc-argilós, amb bona permeabilitat i capacitat de retenció d’aigua. Pobre en matèria orgànica.
- Altitud de plantació de les vinyes: 110m (Xarel.lo), 250m (Macabeu) i 315m (Parellada i Chardonnay).
- Pluviometria: 465 l/m2 de mitjana anual.
ELABORACIÓ DEL VI BASE
- Collita: verema manual, a finals d’agost la Chardonnay, a principis de setembre la Macabeu, a finals d’aquest mateix mes la Xarel.lo i a principis d’octubre la Parellada.
- Premsat del raïm i fermentació del most: premsa pneumàtica, seleccionant només el most flor.
Fermentació de cada varietat per separat a temperatura controlada en dipòsits d’acer inoxidable.
SEGONA FERMENTACIÓ EN AMPOLLA
- Vi base: Xarel.lo, Macabeu, Parellada i Chardonnay. Període d’embotellament: segona setmana de gener. Temperatura de fermentació: 15-16 ºC.
- Període de criança: més de 48 mesos.
- Producció limitada: 18.512 ampolles.
TAST
De color groc pàl·lid, amb bombolla fina i de despreniment lent.
En nas és fresc, destaquen les aromes a blanca madura i de cítrics amb notes de torrats fins.
En boca és equilibrat i suau, amb un post gust cremós i llarg. Carbònic molt ben integrat.
Recomanat per acompanyar aperitius, peixos, carns blanques, ostres i mariscs. Adequat per gaudir-lo en qualsevol moment.
Servir a una temperatura de 6 a 8 ºC, en copa tipus flauta, alta, fina i sense decoració.
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent