L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
VINS
-
BLANCS
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSATS
-
NEGRES
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- DOLÇOS
- INTERNACIONALS
-
BLANCS
- ESCUMOSOS
- CERVESES
-
DESTIL·LATS
- ALTRES
- EXPERIENCIES
- RACÓ VEGÀ
- Blog
Rocaplana
DO Penedès
100% Syrah | 14% Vol. Alcohol
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
VARIETAT: 100% Syrah
CRIANÇA: 8 mesos en bóta de roure
GRADUACIÓ: 14% vol.
VITICULTURA: Raïm provinent de la vinya el Manou, de sòl calcari i textura franc-argilosa. Pobre, amb presència de graves i plantada en un pendent pronunciat. Es practiquen tècniques per a regularitzar la coberta vegetal o l’aclarit del raïm. Collita manual en caixes de 20 kg de capacitat. Viticultura ecològica.
ELABORACIÓ: Maceració pre-fermentativa en fred durant 72 hores. Fermentació i maceració del most amb les pells durant 12 dies. Posterior criança de 8 mesos en bótes de roure francès de 300 litres de capacitat.
Referències específiques
- ean13
- 8422198010043
No es pot enviar la vostra valoració de la ressenya
Reportar comentari
Report enviat
El vostre report no es pot enviar
Escriviu el vostre comentari
Ressenya enviada
No es pot enviar la vostra ressenya