L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
Wines
-
WHITE
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSÉ
-
RED
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- SWEET
- INTERNATIONAL
-
WHITE
- SPARKLING
- BEERS
-
SPIRITS
- OTHERS
- EXPERIENCES
- VEGAN CORNER
- Blog
Sugoi
Sake Català | 750 ml
14% Vol. Alcohol
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
Aquest sake ha nascut amb la vocació de ser un sake fàcil, econòmic i molt versàtil.
Producte ple d’interessants matisos, molt saborós però al mateix temps subtil, agradable i fàcil de beure. Al nas notem de seguida notes de flors blanques, plàtan madur i pinya dolça. A la boca és umami, però també harmònic i delicat. Tanmateix, hi podrem notar meló extra madurat, bananes pigades i, fins i tot, ens recorda les gormanderies infantils.
El SUGOI és un sake ideat per a que vingui de gust prendre’n un altre glop després del primer. Combina pràcticament amb tota classe de menjar i es deixa beure durant qualsevol àpat, així com a copa d’aperitiu o de mitja tarda i naturalment combinat en infinitat de còctels al gust del bartender de torn.
Per a elaborar-lo hem partit d’arròs de qualitat, principalment de la varietat gohyakuman gokku , però també amb una barreja molt estudiada d’altres arrossos, cultivats al Delta de l’Ebre per la empresa Molí de Rafelet i polits lleugerament per a ajudar-los a absorbir l’aigua necessària. Aquesta aigua provinent del desgel de les muntanyes del voltant de Tuixent, té la propietat de ser complertament pura, de molt baixa mineralització i mancada complertament de ferro i manganès, però amb una petita proporció de sals de fòsfor, potassi i magnesi.
El sake s’elabora, com tots els de SEDA LÍQUIDA, seguint els cànons de la més acurada ortodòxia japonesa i un cop finalitzada la seva fermentació, es filtra vàries vegades fins a obtenir un líquid saborós i complertament transparent.
El treballem amb carbó actiu per tal de treure-li qualsevol impuresa i a continuació hi afegim una bona quantitat d’alcohol obtingut per la destil·lació del mateix sake i el diluïm amb la mateixa aigua fins a aconseguir la graduació alcohòlica desitjada.
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent