L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
VINS
-
BLANCS
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSATS
-
NEGRES
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- DOLÇOS
- INTERNACIONALS
-
BLANCS
- ESCUMOSOS
- CERVESES
-
DESTIL·LATS
- ALTRES
- EXPERIENCIES
- RACÓ VEGÀ
- Blog
Sugoi
Sake Català | 750 ml
14% Vol. Alcohol
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
Aquest sake ha nascut amb la vocació de ser un sake fàcil, econòmic i molt versàtil.
Producte ple d’interessants matisos, molt saborós però al mateix temps subtil, agradable i fàcil de beure. Al nas notem de seguida notes de flors blanques, plàtan madur i pinya dolça. A la boca és umami, però també harmònic i delicat. Tanmateix, hi podrem notar meló extra madurat, bananes pigades i, fins i tot, ens recorda les gormanderies infantils.
El SUGOI és un sake ideat per a que vingui de gust prendre’n un altre glop després del primer. Combina pràcticament amb tota classe de menjar i es deixa beure durant qualsevol àpat, així com a copa d’aperitiu o de mitja tarda i naturalment combinat en infinitat de còctels al gust del bartender de torn.
Per a elaborar-lo hem partit d’arròs de qualitat, principalment de la varietat gohyakuman gokku , però també amb una barreja molt estudiada d’altres arrossos, cultivats al Delta de l’Ebre per la empresa Molí de Rafelet i polits lleugerament per a ajudar-los a absorbir l’aigua necessària. Aquesta aigua provinent del desgel de les muntanyes del voltant de Tuixent, té la propietat de ser complertament pura, de molt baixa mineralització i mancada complertament de ferro i manganès, però amb una petita proporció de sals de fòsfor, potassi i magnesi.
El sake s’elabora, com tots els de SEDA LÍQUIDA, seguint els cànons de la més acurada ortodòxia japonesa i un cop finalitzada la seva fermentació, es filtra vàries vegades fins a obtenir un líquid saborós i complertament transparent.
El treballem amb carbó actiu per tal de treure-li qualsevol impuresa i a continuació hi afegim una bona quantitat d’alcohol obtingut per la destil·lació del mateix sake i el diluïm amb la mateixa aigua fins a aconseguir la graduació alcohòlica desitjada.
No es pot enviar la vostra valoració de la ressenya
Reportar comentari
Report enviat
El vostre report no es pot enviar
Escriviu el vostre comentari
Ressenya enviada
No es pot enviar la vostra ressenya