Sugoi
search
  • Sugoi

Sugoi

19,90 €
Impostos inclosos

Sake Català | 750 ml

14% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Aquest sake ha nascut amb la vocació de ser un sake fàcil, econòmic i molt versàtil.

Producte ple d’interessants matisos, molt saborós però al mateix temps subtil, agradable i fàcil de beure. Al nas notem de seguida notes de flors blanques, plàtan madur i pinya dolça. A la boca és umami, però també harmònic i delicat. Tanmateix, hi podrem notar meló extra madurat, bananes pigades i, fins i tot, ens recorda les gormanderies infantils.

El SUGOI és un sake ideat per a que vingui de gust prendre’n un altre glop després del primer. Combina pràcticament amb tota classe de menjar i es deixa beure durant qualsevol àpat, així com a copa d’aperitiu o de mitja tarda i naturalment combinat en infinitat de còctels al gust del bartender de torn.

Per a elaborar-lo hem partit d’arròs de qualitat, principalment de la varietat gohyakuman gokku , però també amb una barreja molt estudiada d’altres arrossos, cultivats al Delta de l’Ebre per la empresa Molí de Rafelet i polits lleugerament per a ajudar-los a absorbir l’aigua necessària. Aquesta aigua provinent del desgel de les muntanyes del voltant de Tuixent, té la propietat de ser complertament pura, de molt baixa mineralització i mancada complertament de ferro i manganès, però amb una petita proporció de sals de fòsfor, potassi i magnesi.

El sake s’elabora, com tots els de SEDA LÍQUIDA, seguint els cànons de la més acurada ortodòxia japonesa i un cop finalitzada la seva fermentació, es filtra vàries vegades fins a obtenir un líquid saborós i complertament transparent.

El treballem amb carbó actiu per tal de treure-li qualsevol impuresa i a continuació hi afegim una bona quantitat d’alcohol obtingut per la destil·lació del mateix sake i el diluïm amb la mateixa aigua fins a aconseguir la graduació alcohòlica desitjada.

V109

Referències específiques

ean13
8436060334021
Comentaris (0)