L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
Wines
-
WHITE
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSÉ
-
RED
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- SWEET
- INTERNATIONAL
-
WHITE
- SPARKLING
- BEERS
-
SPIRITS
- OTHERS
- EXPERIENCES
- VEGAN CORNER
- Blog
Ratafia Mina de Magnòlies
IGP Ratafia Catalana | Bellmunt de Priorat
28% Vol. Alcohol
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
La ratafia Mina s’elabora a la població Bellmunt de Priorat. La particularitat d’aquesta ratafia és que aquesta feta amb pètals de magnòlia, partint d’una recepta no escrita que ha anat passant de generació en generació, que ja només coneixien tres ancianes de la vila i que el celler PrioratLab ha recuperat seguint les indicacions d’elles.
En aquesta zona i en altres pobles veïns pels voltants de la serralada del Montsant, s’utilitza molt la flor de magnòlia per elaborar licors. Els pètals frescos de la flor de magnòlia es deixen macerar en aiguardents durant 40 dies, juntament amb altres plantes balsàmiques, flors de saüc i de taronger, espècies, nous verdes i sucre.
Aquesta combinació macera en damajoanes al sol al pati del celler per posteriorment fer el cupatge i envellir en fusta de roure. Color coure clar, brillant, amb reflexos daurats. Aromes frescos, florals i cítrics. En boca fresca, balsàmica, suau, notes cítriques, d’anís i tocs amargs procedents de les nous.
Specific References
- ean13
- 8437013437073
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent