- Exhaurit
L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
Wines
-
WHITE
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSÉ
-
RED
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- SWEET
- INTERNATIONAL
-
WHITE
- SPARKLING
- BEERS
-
SPIRITS
- OTHERS
- EXPERIENCES
- VEGAN CORNER
- Blog
Ratafia dels Raiers
Ratafia | Pallars Jussà
29% Vol. Alcohol
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
La Ratafia dels Raiers és el licor referència de Casa Portet, elaborat amb la maceració de nous tendres i de nou moscada i la destil·lació de 21 plantes aromàtiques, arrels i espècies, amb una graduació alcohòlica de 29% vol. i 275 grams de sucre per litre, segons la fórmula creada per l’avi Joan Portet, ja fa més de 50 anys.
Continua la tradició d’aquest licor, fet durant segles a les cases de pagès del Pirineu, seguint antigues receptes guardades amb molt de zel, que es transmetien de generació en generació.
Es recomana prendre-la després de menjar, amb gel o bé freda. És també un excel·lent complement a la cuina en salses o rostits i també per elaborar postres amb fruita o pastisseria.
Specific References
- ean13
- 8429144300012
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent