L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
Wines
-
WHITE
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSÉ
-
RED
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- SWEET
- INTERNATIONAL
-
WHITE
- SPARKLING
- BEERS
-
SPIRITS
- OTHERS
- EXPERIENCES
- VEGAN CORNER
- Blog
Can Sumoi Xarel·lo
DO Penedès
100% Xarel·lo | 14% Vol. Alcohol
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
Vista: groc pallós, reflexos daurats
Nas: notes florals, fresc, fruita blanca i herbes aromàtiques.
Boca: llarg, bona acidesa, profund i cruixent.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.
VINYA: vinyes situades a 550 metres d'altitud sobre sòls arcillo-calcaris, plantats en got.
RAÏM: Xarel.el 100%.
ENVELLIMENT: repòs amb els seus emboliques fines durant 3 mesos realitzant 2 batonnages setmanals. S'embotella sense estabilitzar, sense filtrar sense cap producte enològic afegit.
ELABORACIÓ: després d'una verema manual, el raïm és despalillada i trepitjada suaument en atmosfera inerta. La fermentació és en dipòsits d'acer inoxidable , a temperatura controlada, 16 °C,amb llevats indígenes de la vinya. Una vegada acaba la fermentació alcohòlica realitza la fermentació maloláctica de manera espontània.
MARIDATGE DEL VI: bacallà, arrossos de peix, formatges d'ovella i peix blau.
TEMPERATURA DE SERVEI RECOMANADA: 7 °C
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 14%.
Specific References
- ean13
- 8421478600257
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent