L'ACCÉS AQUEST LLOC WEB ESTA LIMITAT A MAJORS DE 18 ANYS
Per accedir a aquest lloc web, si us plau, certifica la teva edat
HO SENTIM, no pots accedir aquest lloc web
-
Wines
-
WHITE
- DO ALELLA
- DO ALICANTE
- DO ARLANZA
- DO BIERZO
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO LANZAROTE
- DO MADRID
- DO MANCHUELA
- DO MONTERREI
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIAS BAIXAS
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBEIRO
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO RUEDA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TXAKOLI DE ÁLAVA
- DO TXAKOLI DE GETARIA
- DO VALDEORRAS
- DO VALENCIA
- IGP VALLE DE SADACIA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- VINS SENSE DO
- ROSÉ
-
RED
- DO ALICANTE
- DO ALMANSA
- DO ARLANZA
- DO ARRIBES
- DO BIERZO
- DO CALATAYUD
- DO CAMPO DE BORJA
- DO CARIÑENA
- DO CATALUNYA
- DO CIGALES
- DO CONCA DE BARBERÀ
- DO COSTERS DEL SEGRE
- DO EMPORDÀ
- DO JUMILLA
- DO MADRID
- DO MALLORCA PLA I LLEVANT
- DO MANCHUELA
- DO MÉNTRIDA
- DO MONTSANT
- DO NAVARRA
- DO PENEDÈS
- DO PLA DE BAGES
- DOQ PRIORAT
- DO RIBEIRA SACRA
- DO RIBERA DEL DUERO
- DOC RIOJA
- DO SIERRAS DE MALAGA
- DO SOMONTANO
- DO TARRAGONA
- DO TERRA ALTA
- DO TORO
- DO VALDEORRAS
- DO VALLE DE LA OROTAVA
- IGP RIBERA DEL JILOCA
- IGP VINOS DE EXTREMADURA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE MALLORCA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA
- IGP VINOS DE LA TIERRA DE CASTILLA Y LEÓN
- PAGO DE AYLES
- VINS SENSE DO
- SWEET
- INTERNATIONAL
-
WHITE
- SPARKLING
- BEERS
-
SPIRITS
- OTHERS
- EXPERIENCES
- VEGAN CORNER
- Blog
Can Sumoi La Rosa
DO Penedès
Sumoll negre, Parellada, Xarel·lo.
12% Vol. Alcohol
Política de Privacitat
Política d'Entregues
Política de Devolucions
Vista: salmó daurat, vora pàl·lida neta i brillant.
Nas: aroma de fruits vermells madurs amb notes de flors.
Boca: àgil i amable, un toc llarg de frescor final.
DENOMINACIÓ D'ORIGEN: Penedès.
VINYA: Finca Ca Sumoi de 400 hectàrees a 600 metres d'altitud. Sòls arcillo-calcaris, plantats en got.
RAÏM: Sumoll negre, Parellada i Xarel·el.
ELABORACIÓ: després d'una verema manual, raïm despalillada i trepitjada suaument en atmosfera inerta. Macerada durant 4 hores amb les pells i arrencada de la fermentació en dipòsits d'acer inoxidable, a temperatura controlada, 16 °C, amb llevats indígenes de la vinya. Una vegada acaba la fermentació alcohòlica realització de la fermentació maloláctica de manera espontània. Embotellat sense estabilitzar, sense filtrar i sense cap producte enològic afegit.
MARIDATGE DEL VI: rostits, pasta amb carn, suaus entrants, formatges, verdures, amanides, risottos i carns blanques.
GRADUACIÓ ALCOHÒLICA: 12%
Specific References
- ean13
- 8421478601551
Your review appreciation cannot be sent
Report comment
Report sent
Your report cannot be sent
Write your review
Review sent
Your review cannot be sent