Més que Paraules

Potser ja els coneixes i, segurament has tastat alguna vegades els seus vins, però avui volem parlar-vos del Celler Més que Paraules, una de les últimes incorporacions a la DO Pla de Bages, un celler jove que aposta per mantenir la tradició, apropant els seus vins al ciutadà de peu i, al igual que Wonderful Wines, defineix el vi com un conjunt de sensacions, experiències i sentiments per gaudir del dia a dia.

Imagen de wirestock en Freepik

El Celler

Amb una important tradició rural, la vila de Fonollosa amaga, entre pinedes i alzinars, secrets com l’Alzina de Mas Querol i el celler Més que Paraules. Un entorn privilegiat al Pla de Bages on el Jordi Vilaseca i el Mirko van decidir l’any 2021 engegar el seu projecte vitivinícola i així apropar al món un bocinet del Bages.

I, com us avançàvem, tots recordem uns vins anomenats “Més que Paraules” de la DO Catalunya, doncs bé podríem dir que son els avis d’aquest nou projecte que aposta per les varietats autòctones de la nostra terra, aportant caràcter i personalitat.

Els Vins

Més QUE PARAULES Negre

DO Pla de Bages | 14% Vol. Alcohol

Manó, Cabernet Sauvignon i Merlot

Vols saber una curiositat d’aquest vi?… doncs la criança de 12 mesos en barrica de roure francès i americà la realitza per separat… cada varietat a la seva bota.

Més QUE PARAULES Blanc

DO Pla de Bages | 12,5% Vol. Alcohol

Picapoll, Sauvignon Blanc i Mandó

Un blanc amb criança de tres mesos sobre les seves lies… Que aporten les Lies?… doncs volum, intensitat i greix.

Un vi jove amb cos sense perdre frescor i acidesa… un vi amb llarga vida!

Vols Tastar-los?

Doncs apunta… Divendres 19 de Maig de 2023, de 18:00 a 20:00h, vine a Vinalium Manresa i descobreix de la mà del celler Més que Paraula els seus vins… i és que Wonderful Wines i Vinalium Manresa no son una botiga més, són un món de vins al ❤️ de Catalunya.

🗓️ Divendres, 19 de Maig de 2023

⌚de 18:00 a 20:00h

🏠 Vinalium Manresa (Muralla del Carme, 9-11)


Publicada

a

, , ,

per

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *