Xmas Wine Experience!

Un any més s’apropen les dates nadalenques, temps per gaudir de la família, els amics i d’aquelles persones que ens aporten.

L’equip de Wonderful Wines i Vinalium Manresa hem preparat una agenda plena d’activitats per fer d’aquest Nadal una autèntica XMAS Wine Experience!

Per segon any consecutiu, del 8 al 10 de desembre, ens traslladem a la Plaça Major de Manresa, per gaudir amb tots vosaltres de la Fira de Santa Llúcia… un espai on trobareu els nostres vins, caves, productes nadalencs i, com no, la nostra irreemplaçable presència.

Un cap de setmana ple d’Activitats amb tastets gratuïts i, per tercer any a la ciutat de Manresa, el nostre Glüwein… l’autèntic Glüwein Manresà, un vi calent especiat, d’alta qualitat, que va ser concebut al mercat de Nadal de Bonn i fet realitat al Xmas Market 2021, convertint-se en el primer, autèntic i únic Vi Calent de la Catalunya Central.

15 de desembre de 2023, acomiadem la temporada de tastets a Vinalium Manresa amb CONDE DE VALICOURT, la cava més petita i personal de Sant Sadurní d’Anoia.

El cap de setmana del 16 i 17 de desembre tornem a la Plaça del Mercat de Puigmercadal de Manresa per viure la tercera edició de l’Artífex Christmas Market, o com a nosaltres ens agrada anomenar-ho “El Xmas Market”.

Com el cap de setamana anterior tenim preparats tastets i activitats per omplir la plaça i, no podia faltar, el nostre Glüwein Manresà… si no el pots tastar a la fira de Santa Llúcia, o simplement vols repetir, us esperem al Mercat on va nèixer aquesta tradició.

22 de Desembre de 2023 | de 19:00 a 21:30 | Vinalium Manresa | 15€/persona

Ens traslladem als anys 20, a la ciutat de NY, a un garitu “CLANDESTÍ” on descobrirem tot el procès d’elaboració del Téquila i la seva aplicació en el fabulós món de la cocteleria.

Una oportunitat per aprendre i, també perquè no, evadir-te i gaudir d’una vetllada diferent amb els amics de Vinalium Manresa i Tequila Clandestina.


Publicada

a

,

per

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *