Ochoa Rosado de Lágrima
search
  • Ochoa Rosado de Lágrima

Ochoa Rosado de Lágrima

7,30 €
Impostos inclosos

DO Navarra

Garnacha, Merlot, Cabernet Sauvignon

13% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Els vins de Javier Ochoa parlen d'un respecte immens a la naturalesa, a la vinya, molta feina en la vinya i molts anys d'experiència. Moltes proves, molts exitos, amor a la seva família (i al vi, que és un més d'ella), respecte per les tradicions i un concepte modern i sòlid de l'enologia.

Javier Ochoa va crear aquest vi en els anys 90 amb l'objectiu d'elaborar el millor rosat de Navarra amb el seu propi raïm i amb el mètode que s'empra a Navarra: el sagnat. Ara, la seva filla Adriana segueix el seu llegat.

Elaborat amb raïm Garnacha, Merlot i Cabernet Sauvignon de la finca El Bosc de Traibuenas.

Ochoa Rosado de Llàgrima és un vi elaborat pel tradicional mètode de “sagnat” que és com s'elaboren els rosats de Denominació d'Origen Navarra.

Consisteix en el fet que el most romangui en contacte amb les parts sòlides (hollejos) un curt període de temps (4-6 hores), per a passar a dipòsit d'acer inoxidable (sense premsar, per això és de lagrima) on fermentarà amb control de temperatura a 18 °C.

Ochoa Rosado de Llàgrima és un dels nostres vins més valorats a nivell nacional i dels quals més temps portem elaborant en el nostre Celler.

Recomanem el seu consum tot l'any, ja que acompanya molt bé plats de verdures, graellades i plats d'arròs o pasta. Acompanya molt ben pescats i marisc.

11642

Referències específiques

ean13
8414167010123
Comentaris (0)