Gran Juvé Camps
search
  • Gran Juvé Camps

Gran Juvé Camps

33,60 €
Impostos inclosos

DO Cava

Macabeu, Xarel·lo, Parellada & Chardonnay

12% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

La seva elaboració està limitada als grans vins procedents de collites obtingudes a la nostra propietat d’Espiells, un dels vinyars més il·lustres de Sant Sadurní d’Anoia i Mediona, en el Alt Penedès.

Cava d’un expressiu color daurat que manté encara tonalitats pàl·lides malgrat la seva llarga criança. La seva esplèndida efervescència genera múltiples cordons d’efímeres bombolles que ascendeixen fins a la superfície per a formar una corona estable.

La seva aroma és penetrant, complexa, alegre i molt fresca. Estem davant un cava sorprenent, ja que, tot i ser un Gran Reserva, conserva una enorme frescor en la qual es distingeixen clares notes de flors blanques i de fruites carnoses. La seva complexitat creix progressivament i molt aviat apareixen lleugers torrats i fons de mel.

Una vegada en la boca es mostra intens, suggeridor i summament agradable. La seva efervescència acaricia suaument el nostre paladar, mostrant tota la cremositat de la seva escuma. Untuós i molt persistent, s’acomiada deixant-nos el record de les seves profundes i delicades aromes.

93941

Referències específiques

ean13
8424487700109
Comentaris (0)