Beefeater London Dry
search
  • Beefeater London Dry

Beefeater London Dry

14,95 €
Impostos inclosos

Dry Gin

40% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Beefeater és l'única ginebra que s'elabora en el cor de Londres. Per a això, es va inspirar en els guàrdies reals, també anomenats Beefeaters, que custodien la Torre de Londres. La recepta és secreta i només es transmet del mestre destil·lador al seu successor. Beefeater és la marca de Premium Gin més exportada del món. És una ginebra excepcionalment fresca, pura i crespa, amb un subtil toc cítric i afruitat.

La complexitat de la recepta de Beefeater produeix una ginebra multidimensional en caràcter i al mateix temps, equilibrada i completa. Beefeater London Dry va néixer i es va criar en el cor de Londres, on encara roman després de més de 150 anys. Sent el Licor de Londres, Beefeater ha absorbit la creativitat i l'energia de la ciutat deixant que es filtri en la seva ànima.

Beefeater London Dry té un sabor molt net, amb un caràcter de ginebre fort que s'equilibra amb fortes notes de cítrics, fent-la la ginebra perfecta per a gaudir amb la tònica de la seva elecció.

Usant la recepta original de James Burrough, el nostre destil·lador Desmond Payne - el mestre destil·lador amb major experiència del món - s'encarrega d'elaborar una ginebra atrevida i diferent que estableix l'estàndard de les London Dry Gin. Amb un extraordinari llegat de la nostra ciutat, atrevida i creativa, Beefeater es continua destil·lant a Londres. Amb el seu caràcter fort de ginebre i notes cítriques, Beefeater és una veritable "London Dry Gin" per als quals aprecien el sabor real de la ginebra.

V13864

Referències específiques

ean13
5000329002209
Comentaris (0)