Més Que Paraules | Negre
search
  • Més Que Paraules | Negre

Més Que Paraules | Negre

9,90 €
Impostos inclosos

DO Pla de Bages

Mando, Cabernet Sauvignon, Merlot

14% Vol. Alcohol

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Criança de 12 mesos en botes de roure francès i americà (cada varietat per separat) i posterior repòs en ampolla al celler.

VISTA · capa mitja alta i presenta un bonic color vermell cirera amb un brillant rivet granat. Llàgrima fina d’aspecte dens i de suau caiguda.

NAS · bona intensitat aromàtica, de madures fruites vermelles silvestres que deixen passar fragàncies florals i ens recorden la intensitat de la violeta. S’hi descobreixen els matisos de la criança, elegants torrats, subtils balsàmics mentolats i fins i tot algun toc de resina. A poc a poc, s’hi desvetlla la dolçor d’alguna espècie, que s’identifica amb canyelles, l’amargor del cacau i el perfum d’un tabac fresc.

BOCA · una entrada saborosa i rotunda, la fruita madura i uns torrats equilibrats envaeixen el paladar juntament amb matisos de riques i exòtiques espècies acompanyades d’uns complexos i resinosos balsàmics. Bons tanins, molt rodons i equilibrats, que aporten la seva nota lleugerament dolça; acidesa equilibrada. Final llarg i persistent, amb equilibrada presència de fruita i torrats

7511

Referències específiques

ean13
8437008278186
Comentaris (0)