Veuve Clicquot Yellow Label
search
  • Veuve Clicquot Yellow Label

Veuve Clicquot Yellow Label

50,90 €
Impostos inclosos

Champagne | Brut

Chardonnay, Pinot Meunier & Pinot Noir

Quantitat
Producte disponible per a comandes

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

Nicole Barbe Ponsardin, la vídua (en francès veuve) de Clicquot va haver de fer-se càrrec en 1805, amb 27 anys, del florent negoci que el seu marit regentava: la casa de champagne François Clicquot, un empresari tèxtil que va fundar el seu celler a la regió francesa de Champagne en 1772. La vídua Clicquot va ser pionera en un món regit per homes en fer-se càrrec del celler, i va seguir pel camí de la innovació que havia marcat el pare del seu marit, qui en 1775 havia ideat el primer champagne rosat de la història. Sota la direcció de Nicole, en 1810 la signatura va passar a dir-se Veuve Clicquot Ponsardin i es va elaborar el primer xampany d'anyada de la casa. Es va incorporar com a cellerer l'alemany Antoine Müller, qui va perfeccionar el mètode champenoise i va revolucionar el mercat elaborador en Champagne (avanços com el 'remuage' són obra de Müller).

El prestigo del celler no ha deixat de créixer i avui és una de les cases de Champagne més populars, amb la seva inconfusible etiqueta entre groga i ataronjada, i la seva cuvée capdavantera La Gran Dóna'm, un dels xampanys més complexos i fins. Actualment integrada en el grup de marques de luxe LVMH, la seva àmplia distribució fa que sigui fàcil trobar els seus vins en el mercat.

Veuve Clicquot controla unes 400 hectàrees de vinyes, situades entre la Montagne de Reims i la Côte donis Blancs. El seu Brut Yellow Label és la marca més coneguda, a la qual destina la major part de la producció. Es tracta d'un xampany que prové de la mescla de raïm de cinquanta finques diferents i del qual existeix una gran demanda internacional. Veuve Clicquot Yellow Label és un exemple perfecte d'harmonia entre delicadesa i energia. Dominada per pinot noir, té una estructura ferma, arrodonida amb un toc de pinot meunier. Gairebé un terç de chardonnay li dóna l'elegància i delicadesa necessària per a un equilibri perfecte. Una mescla de cinquanta crus, principalment Grands i Premiers Crus. La qualitat és constant a causa de 25 a 35% de vins reserva.

44509
Comentaris (0)