Marta Brut Nature
search
  • Marta Brut Nature

Marta Brut Nature

10,50 €
Impostos inclosos

Les varietats autòctones de la nostra terra, el Penedès, són la base per l’ elaboració del Marta Reserva: Xarel.lo, Macabeu i Parellada.

Una criança de més de 24 mesos a les nostres caves li aporten elegància, complexitat i finor.

Quantitat
En inventari

 

Política de Privacitat

 

Política d'Entregues

 

Política de Devolucions

ZONA DE CULTIU DEL RAÏM: EL PENEDÈS

Regió: D.O. Cava. Subregió: Penedès superior (Parellada) i Penedès central (Xarel.lo i Macabeu).
Clima: mediterrani temperat.
Sòl: franc-argilós, amb bona permeabilitat i capacitat de retenció d’ aigua.
Altitud de plantació de les vinyes: 110m (Xarel.lo), 250m (Macabeu) i 315m (Parellada).
Pluviometria: 465 l/m2 de mitjana anual.

ELABORACIÓ DEL VI BASE

Collita: verema manual, a principis de setembre la Macabeu, a mitjans del mateix mes la Xarel.lo i a finals la Parellada.
Premsat del raïm i fermentació del most: premsa pneumàtica, seleccionant només el most flor. Fermentació de cada varietat per separat a temperatura controlada en dipòsits d’ acer inoxidable.

SEGONA FERMENTACIÓ EN AMPOLLA

Vi base: Xarel.lo, Macabeu, Parellada.
Període d’ embotellament: segona setmana de febrer. Temperatura de fermentació: 15-18 ºC.
Període de criança: més de 24 mesos. Reserva.

TAST

De color groc pàl·lid, amb bombolla fina i de despreniment lent. En nas és fresc, destaquen les aromes a blanca madura i de cítrics, amb lleugeres notes de criança que li aporten complexitat i elegància.

En boca és equilibrat, gustós, amb un post gust cremós i llarg. Carbònic molt ben integrat.

Recomanat per acompanyar aperitius, arrossos, pastes, peixos, ostres i mariscs. Adequat per gaudir-lo en qualsevol moment.
Servir a una temperatura de 6 a 8 ºC, en copa tipus flauta, alta, fina i sense decoració.

Ramon Canals
Propietari i enòleg

1957

Referències específiques

ean13
8429617031009
Comentaris (0)